Lepe vesti za navijače: Na rukometni derbi besplatno

Crno-beli će dočekati crveno-bele na Banjici

21.09.2024. 19:50
  • Podeli:
Rukometaši Partizana-646b608a5d90d.webp Foto: RK Partizan

Rukometni klub Partizan će u nedelju od 18.00 časova dočekati Crvenu zvezdu na Banjici.

Ulaz u dvoranu će za sve zainteresovane biti slobodan, crno-beli dočekuju ovaj duel puni samopouzdanja.

"Mislim da smo sjajno počeli sezonu pobedom protiv šampiona Srbije, da smo ispunili očekivanja, kako uprave, tako i ostalih ljudi u svetu rukometa”, rekao je pivotmen Nemanja Ratković za klupski sajt. “Veoma sam uzbuđen zbog utakmice koja je pred nama, zato što će to biti moj prvi večiti derbi. Naravno, idemo na pobedu i samo o tome razmišljamo, ne postoji druga opcija za nas. Na taj način moramo da pristupimo svakom meču do kraja sezone. Očekujem punu Banjicu i nadam se da će nas navijači podržati u velikom broju".

Trener Partizana Đorđe Ćirković je čvrsto na zemlji, bez obzira što je njegov tim zabeležio veliku pobedu u prvom kolu.

"Svi znamo da je derbi jedna vanvremenska utakmica u svim sportovima, iz prostog razloga što na konačan rezultat najmanji uticaj ima trenutni kvalitet oba protivnika. Tako će biti i u ovom slučaju”, rekao je trener Ćirković. “Ja imam sreću da, kada sam video momke u Novom Sadu posle utakmice, zatekao sam ih zadovoljne, a ne srećne. Za mene je to bilo vrlo važno i video sam jednu dozu odgovornosti i zrelosti. U tom trenutku oni su bili potpuno svesni da za tri dana imaju izuzetno važan meč. Ništa nas ne zavarava njihov nerešen rezultat iz prvog kola sa Vranjem, jer u slučaju da ovde izbore pozitivan ishod, sve bi bilo zaboravljeno. Identično je i sa naše strane. Ono dobro što smo uradili pre tri dana bilo bi poništeno ovde negativnim rezultatom. Iako je malo vremena za pripremu, iako imamo čudne termine za treniranje, pa biramo da li da ručamo ili da treniramo, sve su to neke okolnosti koje pozivaju na dodatni oprez. Mi smo svesni da posle rezultata u Novom Sadu nema nazad i da za nas u narednih 7-8 meseci i "male utakmice’" postaju velike".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()