Liga nacija: Odbojkašice Srbije u subotu putuju u Južnu Koreju

Srbija će prvi meč u Suvonu igrati 28. juna protiv Kine

22.06.2023. 16:04
  • Podeli:
Odbojkaški savez Srbije-648ead2d33cf3.webp Foto: Odbojkaški savez Srbije

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije otputovaće u subotu uveče u Suvon gde će od 27. juna do drugog jula igrati Kine, Nemačke, Dominikanske Republike i Bugarske u okviru turnira III sedmice Lige nacija.

U Južnoj Koreji će pored domaćina još igrati SAD i Poljska. Srbija će prvi meč u Suvonu odigrati 28. juna u 14 časova po centralnoevropskom vremenu protiv Kine.

Srpske odbojkašice će se dva dana kasnije u 8.30 sati sastati sa Nemačkom. Dominikanska Republika će biti treći protivnik Srbiji prvog jula od 3.30 časova, a izabranice Đovanija Gvidetija će poslednji meč odigrati dan kasnije protiv Bugarske takođe od 3.30 sati.

Srbija se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli sa 10 bodova. 

Finalni turnir Lige nacija biće odigran od 12. do 16. jula u Arlingtonu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()