Liga nacija u Fukuoki: Odbojkašice Srbije u sredu protiv Holandije

Srbija se trenutno nalazi na desetom mestu na tabeli

10.06.2024. 11:44
  • Podeli:
ženska odbojkaška reprezentacija srbije odbojkaški savez srbije-665ad4e1114de.webp Foto: Odbojkaški savez Srbije

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće u sredu od 8.30 časova protiv selekcije Holandije u prvom meču na turniru treće sedmice Lige nacija u Fukuoki.

Odbojkašice Srbije će u Fukuoki igrati u podmlađenom sastavu, a tim će sa klupe da predvodi Saim Pakan, asistent selektora Đovanija Gvidetija.
Drugi rival Srbije na turniru u Fukuoki biće selekcija Francuske u petak od pet sati.

Srbija će se potom u subotu od 12.20 časova sastati sa Japanom. Poslednji rival Srbiji biće selekcija Italije. Ovaj meč je na programu u nedelju od osam časova.

Odbojkašice Srbije se trenutno nalaze na desetom mestu na tabeli Lige nacija sa devet bodova.

Na finalni turnir Lige nacija plasiraće se domaćin Tajland i još sedam najuspešnijih selekcija. Finalni turnir biće odigran od 20. do 23. juna u Bangkoku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()