Liga šampiona u Rumi: Dolazi šampion Italije

Odbojkašice spremne da prirede još jedan odličan meč domaćoj publici, ulaz je besplatan

08.01.2024. 12:30
  • Podeli:
Jedinstvo UB odbojka_foto_odbojkaski savez srbije-659bd5898b7ef.webp Foto: Odbojkaški savez Srbije

Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove dočekaće u sredu, 10. januara od 19 časova u Rumi, ekipu Vero Volej Milano u petom kolu grupe A CEV Lige šampiona.

Sve je spremno za još jedan speklakl u Rumi, u goste dolazi prvoplasirana ekipa u grupi. Publika u Rumi će imati ponovo priliku da uživa u igrama jednih od najboljih odbojkašica sveta kao što su Paola Egonu, Myriam Syla. Takođe, pred domaće gledaoce će izaći i dobro poznato lice - libero reprezentacije Srbije Teodora Pušić.

U drugom meču petog kola grupe A, ekipa Volej Miluz Alzas dočekaće turski Vakifbank.

Prvo mesto na tabeli drži Milano sa 12 bodova, dok je Vakifbank drugi sa devet. Jedinstvo je treće sa dva boda, dok je Miluz poslednji sa jednim poenom.

Odbojkašice Jedinstva će u poslednjem kolu, 16. januara gostovati Miluzu. U 6. kolu pravi spektakl će biti duel u Italiji između Vero Voleja i Vakifbanke. 

Po propozicijama CEV, pobednici svih pet grupa plasiraće se direktno u četvrtfinale Lige šampiona. Drugoplasirane ekipe i najbolja trećeplasirana ekipa plasiraće se u plej-of za plasman u četvrtfinale.

Preostale četiri trećeplasirane ekipe, takmičenje će nastaviti u četvrtfinalu Kupa CEV.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()