Maljković ne krije ambicije: Želimo više od devet medalja

Otvaranje OI biće održano sutra od 19.30 časova na reci Seni

25.07.2024. 14:10
  • Podeli:
maljkovic nemanja jovanovic tanjug-66a23d0d6397e.webp Foto: Nemanja Jovanović/Tanjug

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković izjavio je danas da Olimpijski tim Srbije dolazi sa velikim ambicijama i da očekuje da Olimpijski tim Srbije uveća broj medalja u odnosu na Tokio. 

On je na konferenciji za medije u Parizu podsetio da je Srbija tad osvojila devet medalja, tri zlatne, jednu srebrnu i pet bronzanih.     

"Stigli smo sa 112 takmičara u Pariz, uključujući Novaka Đokovića, Nikolu Jokića, Ivanu Španović, Tijanu Bošković i ostale. Srbija je spremna da zasija u ovom legendarnom gradu, dolazimo sa velikim ambicijama. Mala smo zemlja, ali imamo dugu tradiciju u sportu. Naše ekipe u različitim disciplinama se takmiče, slično kao i Francuska. Osvojili smo devet medalja u Tokiju, sad želimo više. Ja ću biti zadovoljan ako ostvarimo taj uspeh", rekao je Maljković na konferenciji za medije.

Otvaranje OI biće održano sutra od 19.30 časova na reci Seni u Parizu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()