Mikec osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu

Strelci Srbije vraćaju se, sa šampionata iz Egipta, puni medalja

18.10.2022. 15:58
  • Podeli:
Zorana Arunović i Damir Mikec-1666101513251.webp Foto: Profimedia

Srpski reprezentativac u streljaštvu Damir Mikec osvojio je zlatnu medalju u disciplini malokalibarski pištolj na 50 metara na Svetskom prvenstvu u Egiptu, saopštio je Olimpijski komitet Srbije.

Mikec je ovu disciplinu završio sa 567 krugova, drugoplasirani Kinez Boven Žang je "upucao" 564, a trećeplasirani Ukrajinac Viktor Bankin 560.

Prethodno su bronzane medalje za Srbiju na šampionatu u Egiptu osvojili Milenko Sebić, Milutin Stevanović i Lazar Kovačević, koji su bili treći ekipno u disciplini vazdušna puška, kao i Zorana Arunović u disciplini vazdušni pištolj na 10 metara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()