Milica Mandić Đuričić dobila priznanje od Svetske tekvondo federacije

Njeno ime našlo se među 12 odabranih u istoriji sporta

28.05.2023. 12:12
  • Podeli:
Milica Mandić-647327ef2b5f8.webp Foto: Profimedia

Milica Mandić Đuričić, koja je dvostruka olimpijska šampionka, dobila je veliko priznanje Svetske tekvondo federacije, saopštio je TK Galeb.

Na gala večeri u Bakuu, pred svečano otvaranje Svetskog prvenstva, proglašeni su najbolji na svim olimpijskim i paraolimpijskim turnirima od 2000. godine kada je tekvondo ušao u zvanični program Igara.

Milica Mandić Đuričić je osvojila zlatne medalje na OI u Londonu 2012. i Tokiju 2021. Njeno ime našlo se među 12 odabranih u istoriji sporta, koji je Srbiji od nezavisnosti doneo najznačajnija olimpijska odličja.

U saopštenju TK Galeb se navodi da je u ime Milice Mandić Đuričić priznanje primio njen trener Dragan Jović. Ona se prisutnima na svečanosti u Bakuu zahvalila video porukom.

SP u biće održano od 29. maja do četvrtog juna.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()