Milosavljev dvojicu igrača poslao u bolnicu, pa se i sam povredio

Sportski direktor Šafhauzena je bio u šoku šta se desilo njegovim igračima

20.04.2023. 11:32
  • Podeli:
Dejan Milosavljević-63bd280a2d38a.webp Foto: RSS

Srpski rukometni golman Dejan Milosavljev je poslao dvojicu igrača u bolnicu. 

Čuvar mreže nemačkog Fuhsea, u meču sa Šafhauzenom u Evropskoj ligi, bio je u centru pažnje. Milosavljev se, sa svojih 135 kilograma, najpre srušio na protivničkog igrača, koji je odmah poslat u bolnicu.

Nekoliko minuta kasnije nogom je oborio Zorana Markovića , Hrvata sa švajcarskim pasošem, koji je nezgodno pao i ostao nepomično da leži zbog čega je hitno prebačen u bolnicu. Milosavljev je zbog tog nesportskog poteza dobio direktni crveni karton, a pritom se i on povredio.

Sportski direktor Šafhauzena je bio u šoku šta se desilo njegovim igračima u duelima sa srpskim golmanom.

"Ovo nikada nisam doživeo. Čak smo dvojicu igrača posle utakmice morali da vozimo u bolnicu", izjavio je David Graubner.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()