Milovan Vesnić ponovo na podijumu, osvojio treće mesto u Nemačkoj

Srpski automobilista trenutno zauzima drugu poziciju u generalnom plasmanu

16.06.2024. 23:15
  • Podeli:
milovan vesnić, 15 jun 2024 - nemačka, foto - profimedia-666f0fd1b2403.webp Foto: Profimedia

Srpski automobilista Milovan Vesnić osvojio je treće mesto na Velikoj nagradi Nemačke u Šampionatu Evrope na brdskim stazama (FIA EHCC).

Vesnić je na stazi Glasbarenen zauzeo treće mesto. On trenutno zauzima drugu poziciju u generalnom plasmanu.

"Dao sam sve od sebe na veoma zahtevnoj stazi u Nemačkoj, ali jednostavno nije moglo bolje. Prvi put sam ovde, i trebalo je pronaći pravo setovanje automobila. Dva kilometra dugi vijugavi i uski deo staze nam nije odgovarao i tu sam gubio mnogo vremena. Miljolo i Dovljak su bili na visini zadatka i iskreno im čestitam", rekao je Vesnić.

"Posle intenzivnog tempa i dugačkih putovanja, pred nama je kraći odmor od tri nedelje pre finala sezone. Videćemo da li je moguće još nešto doraditi na automobilu kako bi bili još konkurentniji. Pet podijuma i drugo mesto u generalnom plasmanu je svakako veliki uspeh i trudiću se da u jakom tempu odvezem i drugi deo takmičarske godine", dodao je srpski automobilista.

Vesnić će naredni nastup imati u julu u Italiji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()