Mlade srpske bokserke osvojile prve medalje na EP u Jerevanu

Plasmanom u polufinala na Evropskom prvenstvu Sanja Mitić i Dragana Jovanović osigurale već su bronzane medalje

28.04.2023. 17:22
  • Podeli:
Bokserske rukavice_boks_Foto Pixabay-1666206492905.webp Foto: Pixabay

Mlade srpske bokserke Sanja Mitić i Dragana Jovanović plasirale su se u polufinala na Evropskom prvenstvu u Jerevanu i tako osigurale najmanje bronzane medalje, ali će se boriti za još sjajnija odličja.

Za plasman u polufinale Sanja Mitić (50kg) savladala je Rumunku Brianu Gabrijelu Ionitu, dok je Dragana Jovanović (54kg) pobedila Kristinu Stanevu iz Bugarske.

Omladinske selekcije Srbije u boksu takmiče se u konkurenciji do 17 i 18 godina u Jermeniji u okviru šampionata Evrope u olimpijskom boksu. Omladinske selekcije Srbije na ovom šampionatu čine: Sanja Mitić (50kg), Dragana Jovanović (54kg), Filip Džida (60kg), Vladimir Beriša (63,5kg), Hristofer Dimitrov (67kg), Nikola Cvetković (71kg), Adam Krstović (75kg), Marko Pižurica (80kg), prevođeni selektorom Nebojšom Čurovićem i trenerima Stojanom Kneževićem i Nikolom Lazarevićem.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()