Mladi tekvondisti pokazali svoje veštine i najavili besplatne treninge tokom celog leta

Prisustvo najvećih imena ovog sporta, poput Tijane Bogdanović, Vanje Stanković i Nadice Božanić, dodatno je obogatilo događaj

Autor: Promo
16.06.2024. 20:28
  • Podeli:

U okviru kampanje besplatnog meseca treniranja, Tekvondo klub "Galeb" organizovao je impresivan prikaz veština svojih najperspektivnijih mladih članova u Comtrade sportskoj hali na Novom Beogradu. Ovaj događaj, inače uvodni deo polaganja za učenička zvanja svih starosnih kategorija, privukao je pažnju šire javnosti i istakao razvojni put takmičara od belog do crnog pojasa.

Polaganje za pojaseve je ključni trenutak za svakog mladog tekvondistu, jer predstavlja priliku da pokažu svoj napredak i posvećenost sportu. 

Tokom događaja, mladi sportisti su demonstrirali najuspešnije tehnike, a roditelji i prijatelji ponosno su posmatrali njihove veštine i napredak u najtrofejnijem olimpijskom sportu u Srbiji.

Osnivač i glavni trener kluba "Galeb" istakao je važnost ovog događaja:

"Veoma sam ponosan na sve naše polaznike. Njihov trud, posvećenost i napredak su inspiracija za sve nas. Ovo polaganje za pojaseve nije samo test njihove fizičke spremnosti, već i njihove mentalne snage i discipline. Tekvondo nije samo sport, to je način života koji ih uči poštovanju, disciplini i samopouzdanju."

Foto: Promo/Zvezdana Bogdanović

Prisustvo najvećih imena ovog sporta, poput Tijane Bogdanović, Vanje Stanković i Nadice Božanić, dodatno je obogatilo događaj, omogućavajući prisutnima da intervjuišu šampione i dobiju uvid u njihove inspirativne priče. Ovaj događaj pokazao je kako se naporan rad i posvećenost mladih sportista pretvaraju u značajne rezultate, istovremeno promovišući tekvondo kao sport koji pruža brojne benefite za najmlađe.

Nekadašnja reprezentativka i dvostruka osvajačica olimpijskih medalja Tijana Bogdanović istakla je: "Oduševljena sam energijom i entuzijazmom koje sam videla danas. Ovi mladi tekvondisti su budućnost našeg sporta, i videti ih kako napreduju je izuzetno motivišuće. Drago mi je što mogu da podelim svoje iskustvo i znanje sa njima. Tekvondo nije samo borba; to je lekcija o životu, o prevazilaženju prepreka i stalnom unapređivanju."

Polaganje za pojaseve i prikaz veština tekvondo kluba „Galeb“ bio je samo jedan u nizu događaja koji klub organizuje kako bi promovisao sport i osnažio mlade kroz edukaciju i fizičku aktivnost.

Ovim događajem takođe najavljujemo besplatni mesec treniranja tekvondoa namenjen svim zainteresovanim mališanima, koji će trajati od 17. juna do 12. jula. Osim toga, podsećamo na besplatni kurs samoodbrane za žene koji će trajati dve nedelje, od 17. juna do 1. jula.

Foto: Promo/Zvezdana Bogdanović

Treninzi će se održavati dva puta nedeljno tokom navedenog perioda, pružajući polaznicima priliku da se upoznaju sa osnovama tekvondoa i otkriju zašto je ovaj sport najtrofejniji olimpijski sport u Srbiji, a svi kojima se ovaj sport bude dopao i izraze želju da nastave da se bave tekvondoom, moći će besplatno da treniraju celo leto, do 1. septembra.

Prijave za besplatni mesec treninga možete poslati putem mejl adrese galebtkd@gmail.com ili pozivom na broj telefona 061/2222-772.

Sport igra vitalnu ulogu u razvoju dece, ne samo fizički, već i mentalno. Redovno bavljenje sportom poboljšava fizičku kondiciju, razvija motoriku i koordinaciju, ali i izgrađuje karakter, disciplinu i timski duh. Tekvondo nudi deci priliku da se razvijaju u zdravom i podržavajućem okruženju, gde mogu naučiti važne životne lekcije kroz sport.

Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže!

Foto: Promo/Zvezdana Bogdanović
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()