EURO peh: Muž hrvatske reprezentativke javio se u programu uživo, u kadru se pojavile ženske noge

Muž Blanke Vlašić javio se uživo za emisiju iz hotela, u kadru iza njega na krevetu provirile ženske noge

23.06.2024. 13:16
  • Podeli:
ruben guht instagram rvangucht-6678039a3f6e0.webp Foto: Instagram rvangucht

Belgijski sportski novinar Ruben van Guht, inače suprug Blanke Vlašić, trenutno je u Kelnu gdje izveštava o Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Javio se iz svoje hotelske sobe uživo u emisiju Radio 2 Weekwatchers uoči utakmice Evropskog prvenstva između Belgije i Rumunije.

Gledaoci su primetili par ženskih nogu na krevetu iza njega. Kad ih je primetio pokušao je da ih sakrije šoljicom kafe, ali nije uspeo. Snimak se sad širi društvenim mrežama, a belgijski HLN piše da Ruben nije hteo ništa ništa da komentariše.

Ruben je čak snimak podelio i na storiju, a ženske noge je prekrio srcem.

Bivša hrvatska atletičarka Blanka Vlašić (40) u novembru 2022. postala je majka. Dečak Mondo stigao je na njen 39. rođendan, prenosi N1.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()