Dragutin Topić se oglasio zbog ćerke: Naš bajs je stigao i do ovog srebrnog oblaka

Ponosni otac ima emotivnu poruku za naslednicu

11.06.2024. 16:15
  • Podeli:
angelina topić profimedia-65b17681007e1.webp Foto: Profimedia

Naša sjajna atletičarka Angelina Topić osvojila je srebro na kontinentalnom šampionatu u Rimu.

Oduševljenje povodom uspeha, nije krio ni njen otac, legenda srpske atletike Dragutin Topić.

Nakon velikog uspeha na Instagram profilu se oglasio:

"Vicešampionka Evrope. Naša Angelina. Hvala našem timu u Rimu, Dr. Jovanu Đuroviću, fizioterapeutu Slobodanu Markoviću i svima onima koji su pomogli da ovo pobedničko postolje postane java. Publika na stadionu je zdušno navijala i davala posebnu inspiraciju svim takmičarkama, naročito Angelini. Veče koje ćemo pamtiti. Hvala i svima vama koji podržavate i pratite Angelinin trud, želju i stremljenje da bude najbolja kada je najpotrebnije. Osvojiti olimpijsku medalju je put biciklom na mesec, ali vrteći pedale naš bajs je stigao i do ovog srebrnog oblaka", napisao je Topić.

Angelini je medalju doneo nestvarni skok preko 1.97 metara.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()