Neka se prvo spremi Crna Gora: Poznati termini utakmica srpskih rukometašica na EP

Srpkinje će sve utakmice grupne gaze igrati u Debrecinu

24.04.2024. 14:22
  • Podeli:
Rukometašice Srbije i Uroš Breger-6612e6cb9ef2f.webp Foto: RS Srbije

Evropska rukometna federacija saopštila je danas raspored odigravanja utakmica na kontinentalnom šampionatu za žene koji će se održati od 28. novembra do 15. decembra u Mađarskoj, Švajcarskoj i Austriji. 

Od ranije se znalo da će reprezentacija Srbije igrati sve mečeve grupne faze u mađarskom gradu Debrecinu. 

Prvi meč u B grupi Srpkinje će igrati 29. novembra od 20 i 30 protiv Crne Gore, drugi meč prvog decembra u istom terminu protiv Češke, a treći, poslednji u prvoj grupnoj fazi, 3. decembra od 18 časova protiv Rumunije. 

Plasman u narednu fazu takmičenja obezbediće dve prvoplasirane selekcije iz svake grupe, a ukoliko Srpkinje prođu dalje, i mečeve druge faze igraće u Debrecinu. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()