Rukometaši Nemačke posle pobede nad Francuskom u polufinalu Olimpijskih igara

Nemačka će u polufinalu OI igrati protiv reprezentacije Španije

07.08.2024. 15:59
  • Podeli:
rukometasi nemacke reuters-66b37ccd71135.webp Foto: Reuters

Muška rukometna reprezentacija Nemačke plasirala se u polufinale Olimpijskih igara, pošto je danas u četvrtfinalu u Lilu posle produžetaka pobedila selekciju Francuske rezultatom 35:34.

Meč je posle regularnih 60 minuta završen bez pobednika - 29:29. 

Najefikasniji u selekciji Nemačke bio je Renars Uščins, koji je postigao 14 golova. U reprezentaciji Francuske najbolji je bio Dika Mem sa 10 golova.

Francuska je u finišu regularnog dela meča imala prednost od dva gola, 29:27, ali je Nemačka uspela da stigne do izjednačenja, 29:29. Nemačka je bila bolji rival u dodatnih 10 minuta, a Uščins je postigao pobedonosni gol za svoj tim četiri sekunde pre kraja drugog produžetka.

Nemačka će u polufinalu OI igrati protiv reprezentacije Španije, koja je ranije danas posle produžetaka pobedila Egipat rezultatom 29:28.

U preostala dva meča četvrtfinala sastaće se Danska - Švedska (17.30) i Norveška - Slovenija (21.30).    

Polufinala su na programu za dva dana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()