Nikić i Vašaš obnovili vernost: Imamo zacrtan cilj

Nikićima je dobro u Mađarskoj, a nekadašnji igrač odlično radi sa ekipom

06.02.2024. 15:30
  • Podeli:
Slobodan Nikić-65c2400d9c0b2.webp Foto: Profimedia

Srpski vaterpolo stručnjak Slobodan Nikić potpisao je novi ugovor sa čelnicima Vašaša, objavljeno je na sajtu mađarskog kluba.

Kako je saopšteno, 41-godišnji stručnjak se obavezao na vernost do juna 2026. godine.

"Srećan sam i zahvalan rukovodstvu kluba što mi je ukazalo poverenje na još dve godine, tako da mogu da nastavim sa radom u veoma dobrom ambijentu. Naravno, već planiramo stvari vezane za dalju budućnost, pregovori su vezani za stvari oko naredne dve sezone, ali sad je najvažnije da tim bude produktivan na proleće i da dođe do zacrtanog cilja - finala u prvenstvu Mađarske. Ovo bi mogla da bude još jedna prekretnica za tim, kao i moj trenerski posao", rekao je Nikić posle potpisivanja ugovora.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()