Noris željan prve pobede u Formuli 1: Britanac uveren da je ovo "ta" sezona

Noris se u Šangaju 15. put popeo na pobedničko postolje, ali još nije stigao do najvišeg stepenika

23.04.2024. 13:39
  • Podeli:
lando noris, 19 april 2024 - profimedia-6627868b33105.webp Foto: Profimedia

Vozač Meklarena Britanac Lando Noris izjavio je danas da veruje da ove sezone može da ostvari svoju prvu pobedu u šampionatu Formule jedan, prenosi Skaj sports.

Noris je prošle nedelje osvojio drugo mesto u trci za Veliku nagradu Kine u Šangaju iza aktuelnog šampiona u F1 Maksa Ferstapena iz Red Bula.

"Već sam rekao, nije mi potrebno više samopouzdanja. Ima više dokaza iz Kine. Na početku godine sam rekao da mislim da možemo da se borimo protiv Red Bula i da ćemo moći da ostvarimo pobedu ove godine", rekao je Noris.

Noris se u Šangaju 15. put popeo na pobedničko postolje. Međutim, Britanac još nije ostvario pobedu u F1.

"To neće biti lako. Mislim da neće još dugo, ali u pravo vreme, u dobrim uslovima, stvarima koje će malo više odgovarati našem bolidu - 100 odsto verujem u ekipu i verujem u svoje sposobnosti da mogu to da uradim. Ali to mora da bude na pravom mestu, u pravo vreme. Mislim da za sada u proseku nismo dovoljno blizu. Ali želim da verujem", dodao je vozač Meklarena.

Noris se trenutno nalazi na petom mestu u generalnom plasmanu vozača sa 58 bodova, dok je Ferstapen prvi sa 110.

Naredna trka u šampionatu F1 biće vožena petog maja u Majamiju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()