Novi Beograd u užurbanom ritmu, Gocić najavljuje: Igramo duel sa najtežim mogućim protivnikom

U tri dana odigrali isto toliko utakmica

01.04.2024. 14:28
  • Podeli:
vaterpolisti novi beograd-65eb784801b09.webp Foto: VK Novi Beograd

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić izjavio je pred meč sa ekipom Pro Reka, da je pred njegovim timom najteži mogući protivnik.

Vaterpolisti Novog Beograda u utorak od 19.15 časova dočekuju ekipu Pro Reka u meču trećeg kola TOP 8 faze Lige šampiona.

"Pred nama je duel sa najtežim mogućim protivnikom. Pro Reko je ekipa koja dominira poslednje tri godine i to ne samo u Italiji već i u Evropi. Tri puta uzastopno su osvajali titulu šampiona Starog kontinenta, a ove sezone su još dodatno pojačali svoj sastav. Potrudićemo se da posle zahtevnog turnira Jadrasnke lige, gde smo u samo tri dana odigrali tri utakmice, oporavimo tim i na najbolji mogući način se pripremimo za utakmicu koja je veliki izazov za nas. Siguran sa da ćemo biti motivisani da pružimo svoj maksimum", istakao je Gocić.

U drugom meču trećeg kola A grupe TOP 8 faze Lige šampiona, takođe u utorak od 19 časova Jadran u Splitu dočekuje ekipu Marseja.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()