Novi poraz u Ligi nacija: Kineskinje bile prejake za Srbiju

Naredni rival je domaćin i dosad neporaženi Brazil

18.05.2024. 21:39
  • Podeli:
profimedia-0874045961 odbojkaška reprezentacija srbije liga nacija-664903e17d149.webp Foto: Profimedia

Srpske odbojkašice poražene su od Kine sa 3:1 (21:25, 25:15, 25:18, 25:18) u setovima u trećem meču turnira Lige nacija u Brazilu.

Srbija u mešovitom, nestandardnom sastavu nije uspela da bude konkurentna ekipi koja je među četiri najbolje u trenutnom poretku na tabeli.

Ohrabrene prethodnom pobedom na Tajlandom, naše odbojkašice su odlično počele meč osvajanjem prvog seta 25:21. Nažalost, Kineskinje su u naredna tri pokazale razliku u klasi, bar u trenutnim okolnostima.

Kapitenka Ana Bjelica je bila daleko najraspoloženija među srpskim odbojkašicama sa 25 poena. Li i Vang su podelile vrh liste strelaca kod Kineskinja sa po 19 poena.

Srbija je sada na skoru 1-2.

Naredni rival je domaćin i dosad neporaženi Brazil, meč se igra u nedelju od 15 časova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()