Noviteti u Ferariju: Lekler produžio ugovor

Nova sezona Formule 1 počinje 2. marta

25.01.2024. 19:13
  • Podeli:
Šarl Lekler_Hassan Ammar AP Tanjug-6432b809e720d.webp Foto: Hassan Ammar / AP / Tanjug

Vozač Ferarija u Formuli 1 Šarl Lekler produžio je ugovor sa italijanskim timom.

"Ferari sa zadovoljstvom objavljuje produženje ugovora sa Šarlom Leklerom, koji će nastaviti da vozi za italijansku ekipu u Formuli 1 nakon sezone 2024", navodi se u saopštenju tima iz grada Maranelo.

Lekler, rodom iz Monaka, od 2019. godine je deo Ferarija, za koji je upisao pet pobeda i 30 podijuma, dok je 23 puta imao pol poziciju.

Nova sezona Formule 1 počinje 2. marta trkom za Veliku nagradu Bahreina.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()