Objavljeno kad i gde počinje naredna sezona u Moto GP šampionatu, ostatak kalendara - naknadno

Oglasio se Karmelo Espeleta, generalni direktor Dorne, kompanije koja vodi Moto GP šampionat

21.08.2024. 14:56
  • Podeli:
moto gp, italija, 1 jun 2024 - profimedia-0878162640-66c5e3ddbcb5f.webp Foto: Profimedia

Velika nagrada Tajlanda biće prva trka u narednoj sezoni u Moto GP šampionatu, saopštili su danas organizatori takmičenja.

U saopštenju se navodi da će trka za VN Tajlanda biti održana 2. marta 2025. godine na stazi "Čang" u Buriramu, dok će ostatak kalendara biti objavljen naknadno.

"Uzbuđeni smo što možemo da otkrijemo da će naredne dve sezone početi Velikom nagradom Tajlanda. Jugoistočna Azija je jedno od naših najvažnijih tržišta, kako za sport, tako i za naše timove i partnere. Tajland igra važnu ulogu u tome, a strast koju svi osećaju prema motociklizmu je jasna kada vidimo koliko ljudi dolazi u Buriram svake godine", izjavio je Karmelo Espeleta, generalni direktor Dorne, kompanije koja vodi Moto GP šampionat.

Ovogodišnja trka za VN Tajlanda biće održana 27. oktobra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()