Odbojkaši Crvene zvezde izgubili 0:3 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za LŠ

Revanš se igra 8. oktobra u Beogradu.

02.10.2024. 22:02
  • Podeli:
odbojkasi zvezde ok crvena zvezda-66faa2b695dd9.webp Foto: OK Crvena zvezda

Odbojkaši Crvene zvezde izgubili su od holandskog kluba Orion Stars rezultatom 0:3 (24:26, 20:25 i 20:25) u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Meč u Dutinhemu trajao je 83 minuta. Zvezda je šansu propustila u prvom setu, kad je imala i set loptu kod vođstva 24:23, ali je domaćin nanizao tri poena i poveo 1:0, a zatim relativno lako dobio naredna dva seta i stigao do maksimalne pobede. 

Maksim Škredau bio je najbolji u pobedničkom timu sa 15 osvojenih poena, a sa po 11 su ga pratili Kas Abraham i Tom Kups. U ekipi Crvene zvezde se istakao Ahmed Omar sa deset osvojenih poena.

Revanš se igra 8. oktobra u Beogradu.

Pobednik duela Crvena zvezda – Orion Stars igraće u odlučujućoj, 3. rundi kvalifikacija (16. i 23. oktobar) protiv pobednika dvomeča Hipo Tirol Insbruk (Austrija) – Mladost Zagreb (Hrvatska). U prvoj utakmici, odigranoj u Austriji, Hipo Tirol Insbruk je pobedio Mladost sa 3:0 (25:16, 25:14, 25:18).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()