Odbojkašice Crvene zvezde kreću ka Ligi šampiona

Utakmica 1. kola igra se u dvorani SC Voždovac u Beogradu

17.10.2022. 12:35
  • Podeli:
Odbojka Crvena zvezda-1666002942588.webp Foto: OK Crvena zvezda

Odbojkašice Crvene zvezde igraće u utorak od 20 sati protiv finskog Polki Kusama u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Utakmica će biti odigrana u dvorani SC Voždovac u Beogradu. Revanš duel je na programu u utorak, 25. oktobra od 17.00 časova u Rovanijemiju.

Pobednik ovog meča igraće u 2. kolu kvalifikacija za LŠ sa boljim iz duela Mladost (Hrvatska) - Kalcit Kamnik (Slovenija).

Odbojkaši Crvene zvezde igraće u utorak u Beogradu od 17 sati revanš meč 1. kola Kupa CEV protiv Mladosti iz Brčkog. Crvena zvezda je u prvom meču slavila sa 3:0. Crveno-beli će, ukoliko eliminišu Mladost, u šesnaestini finala Kupa CEV igrati protiv finskog Savo Volej Kuopio. Ovi mečevi su na programu 8. i 16. novembra.

Po propozicijama CEV, za pobede od 3:0 i 3:1 pobednik dobija tri boda. Ukoliko se meč završi rezultatom 3:2, pobednik dobija dva, a poraženi jedan bod. Ukoliko obe ekipe imaju isti broj pobeda i bodova, o ukupnom pobedniku odlučuje "zlatni set", koji se igra odmah po završetku druge utakmice. "Zlatni set" se igra do 15 poena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()