Odbojkašice SAD i Italije u polufinalu Svetskog prvenstva

Amerikanke će sutra od 20.30 časova u polufinalu SP u Gljivicama igrati sa pobednikom meča između Srbije i Poljske, koji je na programu večeras od 20.30 sati.

11.10.2022. 21:32
  • Podeli:
američka reprezentacija sp odbojka profimedia-1665513097325.webp Foto: Profimedia

Ženske odbojkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država i Italije plasirale su se u polufinale Svetskog prvenstva, koje se održava u Poljskoj i Holandiji.

Selekcija SAD je večeras u Gljivicama u četvrtfinalu SP pobedila Tursku 25:22, 25:15, 25:20. U američkoj reprezentaciji najbolja je bila Aleksandra Franti sa 18 poena, dok je u selekciji Turske najefikasnija bila Ebrat Karakurt sa 16 poena.

Amerikanke će sutra od 20.30 časova u polufinalu SP u Gljivicama igrati sa pobednikom meča između Srbije i Poljske, koji je na programu večeras od 20.30 sati.

Italija je večeras u Apeldornu pobedila selekciju Kine 25:16, 25:22, 13:25, 25:17.

Najefikasnija u selekciji Italije bila je Paola Ogeči Egonu sa 29 poena. U selekciji Kine najbolja je bila Jingjing Li sa 14 poena.

Italija će u četvrtak od 20 sati u polufinalu SP u Apeldornu igrati sa pobednikom duela između Brazila i Japana, koji je na programu večeras od 20 časova.

Finale i meč za treće mesto biće odigrani 15. oktobra u Apeldornu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()