Loše vesti iz Amerike: Odbojkašice Srbije poražene od Poljske u Ligi nacija

Odbojkašice Srbije se trenutno nalaze na 12. mestu na tabeli sa tri boda

29.05.2024. 09:01
  • Podeli:
đovani gvideti, 17 maj 2024 - profimedia-6656d29ce8ef2.webp Foto: Profimedia

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je jutros u Arlingtonu od selekcije Poljske 3:1 (25:16, 23:25, 25:18, 25:22), u prvoj utakmici druge sedmice Lige nacija.

Najefikasnija u selekciji Srbije bila je Katarina Lazović sa 14 poena, dok je Aleksandra Uzelac zabeležila 12. U reprezentaciji Poljske najbolja je bila Magdalena Štisjak sa 23 poena.

Odbojkašice Srbije se trenutno nalaze na 12. mestu na tabeli sa tri boda. Selekcija Srbije će u narednom meču Lige nacija u noći između četvrtka i petka igrati protiv Turske.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()