Odbojkašice Srbije rutinskom igrom do četvrtfinala Evropskog prvenstva

Srbija će u sredu u četvrtfinalu EP igrati sa pobednikom meča između Češke i Ukrajine

28.08.2023. 18:25
  • Podeli:
odbojkašice srbije tanjug ap Virginia Mayo-64eccaf42ed5e.webp Foto: Tanjug/Ap/Virginia Mayo

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u Briselu u osmini finala pobedila selekciju Švedske 3:0, po setovima 25:17, 25:13, 25:16.

Najefikasnija u selekciji Srbije bila je Tijana Bošković, koja je osvojila 24 poena. U selekciji Švedske najbolja je bila Izabele Hak, koja je zabeležila 16 poena.

Srbija će u sredu u četvrtfinalu EP igrati sa pobednikom meča između Češke i Ukrajine, koji je na programu večeras od 20 sati.

Sutra će biti odigrana prva dva četvrtfinala EP, a sastaće se Holandija - Bugarska i Italija - Francuska. 

U sredu su na programu preostala dva četvrtfinala EP Srbija - Češka/Ukrajina i Turska - Poljska. Termini su 17 i 20 časova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()