Održana jubliarna 25. beogradska rolerijada

I ove godine, na rolerijadi osim na rolerima, deca su vozila i trotinete i sve vrste biciklića za decu

Autor: Una Đuričić
28.09.2024. 18:37
  • Podeli:

Tokom dana u centru grada malo ko je bio u patikama. Glavno prevozno sredstvo bili su roleri, trotineti i mali bicikli, jer je danas održana jubilarna 25. Beogradska rolerijada PLUS. Osim ućešća na trkama, deca su mogla da se igraju sa vaspitačicama u četiri rekreativne zone, a od najmlađih takmičara saznali smo i šta je od celog programa bilo najzanimljivije. 

Iako su ulice u centru grada bile zatvorene, ipak ste morali da proverite obe strane prilikom prelaska puta, jer iako nema automobila, najmlađi učesnici u saobraćaju okupirali su naše Terazije.

I ove godine, na rolerijadi osim na rolerima, deca su vozila i trotinete i sve vrste biciklića za decu.

Izgleda da je nekome ipak početak trke u 9.30 bilo rano, ali to ne znači da nisu ipak došli tokom dana da se zabave. Pored glavne trke, posetioci su mogli da uživaju i u zabavnom programu na tri bine, gde su plesači muzičari i glumci predstavili svoje talente.

Organizatori festivala, kao i prošlih godina, i za ovu, jubilarnu trku, dobili su samo pozitivne kometare

"Centar grada uvek je poznat po tome da idu samo autobusi automobili i slično, ali mi jednom godišnje posednemo ovu rutu i svi onda uživaju. Ove godine smo organizovali puno različitih trkica jer volimo sve na točkićima od rolera, trotineta, svih mogućih vrsta, a kako vreme ide i kako se pojavljuju i neke nove vrste, ja verujem da ćemo da ugostimo i neke nove kako godine dolaze", kaže za UNU Robert Pristovšek, PR Rolerijade.

Ni ridesetak stepeni, a ni vreo asfalt nije smetao najmlađim takmičarima da ipak prođu kroz završnu liniju 25. rolerijade. Bilo da su bili takmičari ili rekreativci zabave nije manjkalo, a Beograd je ponovo dobio priliku da glavnim ulicama odiše jedna divna porodična atmosfera. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()