Ogromno pojačanje u Kragujevcu: Vratio se Strahinja Rašović

On je doprineo osvajanju Jadranske lige pre tri sezone

31.05.2024. 13:10
  • Podeli:
Strahinja Rašović_Reuters-64c4fb8ff2267.webp Foto: Reuters

Glavna tema kada u u pitanju vaterpolo je povratak Strahinje Rašovića u Kragujevački Radnički.

Naime, i prošle sezone kada je odlučio da posle dve godine napusti Novi Beograd, pominjalo se da bi olimpijski šampion mogao nazad u srce Šumadije. Ali, ta odluka je prolongirana. Prešao je u Vašaš, gde mu je Slobodan Nikić bio trener, a Sava Ranđelović i Nikola Dedović saigrači. Ipak, posle samo godinu dana u inostranstvu krenuo je put Srbije i Kragujevca.

On je pre tri sezone nosio kapicu kragujevačkog kluba, u velikoj meri doprineo je osvajanju Jadranske lige i domaće, istorijske titule. Na 42 utakmice dao je 108 golova i iz Kragujevca je poneo najlepše uspomene.

"Želeo sam da se vratim kući, a u Radničkom mi je bilo jako lepo. Iz Kragujevca nosim samo najlepše uspomene i ljudi iz vaterpola znaju da sam uvek imao samo reči hvale za Radnički. Ovaj postupak da se vratim je samo još jedna potvrda toga. Kada sam odlazio, rekao sam da ću se vratiti i drago mi je što se to ostvarilo", rekao je Rašović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()