Ohrabrenje pred put u Pariz: Srpkinje pobedile Poljsku u poslednjoj proveri za Olimpijske igre

Povratak u Beograd planiran je za subotu, 20. jul, a put reprezentacije u Pariz za utorak, 23. jul

19.07.2024. 21:38
  • Podeli:
odbojka, odbojkašice srbije, ženska odbojkaška reprezentacija srbije, poljske - 19 jul 2024 - profimedia-0890889376-669ac0720f528.webp Foto: Profimedia

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Poljsku rezultatom 3:1 (17:25, 25:21, 25:15, 25:19) za 97 minuta u generalnoj probi za Olimpijske igre. 

Srbija je ostvarila pobedu u poslednjoj utakmici na Memorijalu "Agata Mruz Olševska" koji se organizuje u čast preminule poljske reprezentativke. 

Iako je Poljska prilično lako osvojila prvi set, Srpkinje su bez većih problema preokrenule meč jer su bile dominantne u svakom od naredna tri seta. 

Povratak u Beograd planiran je za subotu, 20. jul, a put reprezentacije u Pariz za utorak, 23. jul. Srbija će u Parizu igrati u grupi A sa Francuskom, Kinom i SAD.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()