Otkazan Svetski kup za skijaše u Garmiš-Partenkirhenu

FIS još nije objavio da li će i gde biti održane otkazane trke spusta i veleslaloma

11.01.2023. 09:53
  • Podeli:
aamodt-kilde-skijanje-sergio-bisi-afp-profimedia.jpg

Međunarodna skijaška federacija (FIS) je zbog nedostatka snega i nepovoljnih vremenskih uslova otkazala spust i veleslalom u okviru Svetskog kupa za skijaše, koji je 28. i 29. januara trebalo da budu održan u nemačkom Garmiš-Partenkirhenu.

Na stazi koja se nalazi uz veliku skakaonicu, skijaši su 4. januara uspeli održati slalomsku trku u vrlo nepovoljnim vremenskim uslovima.

Iz FIS-a još nisu objavili da li će i gde biti održane otkazane trke.

Spust i veleslalom u Garmiš-Partenkirhenu trebalo je da budu poslednje trke Svetskog kupa za skijaše pre ovogodišnjeg Svetskog prvenstva u alpskim disciplinama, koje će biti održano od 6. do 19. februara u francuskim skijaškim centrima u Kurševelu i Meribelu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()