Otvaraju se karte Delfinima: Srbija protiv domaćina u osmini finala

Izbegle su se Hrvatska i Srbija

21.07.2023. 14:11
  • Podeli:
Marko Radulovic-64a12c7fc8126.webp Foto: Profimedia

Vaterpolisti Srbije igraće u nedelju od 11.30 časova u osmini finala Svetskog prvenstva protiv domaćina Japana, saopštili su organizatori takmičenja. 

Selekcija Japana je u odlučujućem meču za drugo mesto u Grupi C poražena od Hrvatske 12:17 (3:4, 3:3, 3:8, 3:2). 

Hrvatska je zahvaljujući pobedi izbegla Srbiju i igraće u osmini finala protiv Crne Gore

Ukoliko Srbija eliminiše Japan, u četvrtfinalu će igrati protiv Italije, koja se kao pobednik B grupe direktno plasirala među osam najboljih selekcija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()