Paraolimpijski komitet izrazio želju da simbol Igara ostane u Parizu

Olimpijski krugovi će ostati na Ajfelovoj kuli posle završetka Paraolimpijskih igara 8. septembra

02.09.2024. 17:25
  • Podeli:
paraolimpijske igre pariz foto Paraolimpijski savez Srbije-66d041796e638.webp Foto: Paraolimpijski savez Srbije

Međunarodni paraolimpijski komitet izrazio je želju da paraolimpijski simbol, polukrugovi u bojama, ostanu u Parizu.

Gradonačelnica Pariza An Idalgo izjavila je da će Olimpijski krugovi ostati na Ajfelovoj kuli posle završetka Paraolimpijskih igara 8. septembra.

"Ima dosta rasprava gde Olimpijski prstenovi treba da ostanu, a ne treba da zaboravimo Agitose", rekao je portparol Komiteta Kreg Spens.

"Zaista bih voleo da imamo mesto gde bi Agitosi mogli da ostanu ovde u gradu da proslave ono što mislim da su daleko najspektakularnije Paraolimpijske igre u našoj istoriji", dodao je Spens.

Kako je istakao komitet uvek želi da zna gde će ostati simboli Paraolimpijskih igara. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()