Partizan ostao bez kvalifikacija za Ligu šampiona: Radnički treći u Srbiji

Radnički je odigrao odličan meč

20.05.2023. 08:32
  • Podeli:
vk radnicki partizan VK RADNICKi-6468692a4fce7.webp Foto: KVK Radnički

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog obezbedili su treće mesto u Superligi Srbije i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona,  pošto su sinoć u majstorici pobedili Partizan sa 11:10 (1:1, 3:3, 3:5, 4:1).

Partizan je bolje otvorio meč, poveo 3:1, ali je domaćin uspeo da se vrati na 3:3 i 4:4.

Usledio je novi nalet crno-belih koji su otišli na plus tri (8:5 i 9:6), ali do kraja meča Partizan više nije dao gol, a Radnički je nanizao pet pogodaka i tako stigao do važne pobede i plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Vuk Drašković sa četiri gola, a pratio ga je Nikola Kojić sa dva.  

Na drugoj strani Nikola Giga je postigao tri pogotka, a Dušan Trtović dva.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()