Ponovljena situacija: Belgijski odbojkaš doživeo srčani zastoj na terenu

Već mu je ugrađen implantabilni defibrilator

06.02.2024. 08:34
  • Podeli:
Martin Perin-65c1df84760df.webp Foto: Volleybalclub GREENYARD Maaseik vzw/Marc Mercelis via AP/Tanjug

Odbojkaški reprezentativac Belgije Martin Perin doživeo je srčani zastoj u nedelju tokom utakmice njegovog tima Maseika protiv Varema. Ovo je nešto što se ponovilo, jer je Belgijanac već jednom imao ovaj zdravstveni problem.

"Defibrilator mu je spasio život", rekao je generalni menadžer tima Maseika, Diter Lenders.

Perin je već jednom doživeo srčani zastoj u oktobru 2022. kada mu je i ugrađen implantabilni defibrilator. Tada je proveo 13 dana u bolnici i posle tri meseca se vratio treninzima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()