Potopljeni su i Francuzi: Srpski vaterpolisti grabe ga finišu Evropskog prvenstva

Vaterpolisti Srbije utakmicu četvrtfinala igraju u petak sa selekcijom Mađarske od 15 časova.

10.01.2024. 21:46
  • Podeli:
PXL_100124_108396627 vaterpolo reprezentacija srbije Sanjin StrukicPIXSELL-659f022615d36.webp Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Vaterpolisti Srbije pobedili su večeras selekciju Francuske rezultatom 14:10 (3:2, 3:4, 3:1, 5:3) u osmini finala Evropskog prvenstva u Zagrebu.

Srbija je otvorila utakmicu golovima Mandića, Vica i Rašovića, što joj je donelo vođstvo - 3:1. Tokom druge deonice Francuska je zaigrala raznovrsnije u napadu i tako uspela da preokrene rezultat. 

Pogađali su za francusku selekciju Duje Živković i Aleksandre Bue, čime su uneli nervozu u redove srpskih vaterpolista.

U trećoj i četvrtoj deonici pored agresivnije odbrane istakao se i Dušan Mandić koji je postigao još dva gola i tako trasirao put svoje selekcije u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Vaterpolisti Srbije utakmicu četvrtfinala igraju u petak sa selekcijom Mađarske od 15 časova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()