Potvrdio dominaciju posle sprint trke: Ferstapen osvojio pol poziciju u Austriji

Trka za Veliku nagradu Austrije na programu je sutra od 15 časova

29.06.2024. 18:01
  • Podeli:
maks ferstapen AP PhotoAntonio Calanni tanjug-664a1c33a572a.webp Foto: AP PhotoAntonio Calanni Tanjug

Vozač Red Bula Holanđanin Maks Ferstapen osvojio je danas pol poziciju pred trku za Veliku nagradu Austrije u šampionatu Formule jedan. Ferstapen je do pol pozicije stigao s vremenom 1:04.314.

Drugo mesto osvojio je vozač Meklarena Britanac Lando Noris, koji je za 0,404 sekundi bio sporiji od aktuelnog svetskog šampiona u F1. Treća pozicija pripala je Britancu Džordžu Raselu iz Mercedesa.

Trka za Veliku nagradu Austrije na programu je sutra od 15 časova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()