Pozdravljen aplauzima i ovacijama: Nikola Jokić na konjskim trkama u Somboru

Slavni košarkaš je u juče doputovao u Srbiju, gde danas u Somboru na trkama učestvuje jedan od konja iz njegove štate 'Drim kečer'

18.06.2023. 16:57
  • Podeli:
Nikola Jokić_hipodrom Sombor_Foto Tanjug_Siniša Kopunović (1)-648f1a82ccee7.webp Foto: Tanjug / Siniša Kopunović

Najbolji košarkaš finala NBA lige Nikola Jokić pojavio se danas na konjičkim trkama u Somboru, na kojima učestvuju i konji iz njegove štale "Drim kečer".

Posle proslave prvog šampionskog prstena u istoriji Denver Nagetsa, parade na ulicama glavnog grada Kolorada i izlaska u diskoteku sa saigračima, Jokić je u subotu sa suprugom Natalijom i ćerkom Ognjenom doputovao u Srbiju.

Na hipodromu u Somboru okupio se veliki broj ljubitelja konja i kasačkih sportova, ali i Jokićevih simpatizera.

Jokić je nešto posle 15:30 časova sam došao na hipodrom da isprati jednu od trka koja je bila na programu, u kojoj je učestvovao jedan od njegovih konja. Jokića su prisutni pozdravili aplauzima i ovacijama, uzvikujući: "MVP, MVP, MVP!".

Jokić je posle pomenute trke napustio hipodrom, ali će se po nezvaničnim informacijama pojavljivati u toku dana, kad god se bidi takmičili konji iz njegove štale.

Drugi kasački dan počeo je u 15 časova, gde će na programu biti devet trka od kojih se izdvajaju dve: 22. trčanje za pehar grada Sombora i 69. trčanje za probni srpski kasački derbi.

Prethodne dve godine nagrada "Pehar grada Sombora" otišla je u ruke grlu Breno Laumar, štale "Drim kečer".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()