Predsednik ASS saopštio najgore vesti: 'Nažalost Angelina Topić neće moći da nastupi u finalu OI'

Velika šteta

02.08.2024. 17:36
  • Podeli:
angelina topic profimedia-66ac0606c50ef.webp Foto: Profimedia

Srpska atletičarka Angelina Topić ovog petka se takmičila u kvalifikacijama skoka uvis na Olimpijskim igrama u Parizu. U svojoj disciplini skok uvis ona juri finale, ali je na samom početku takmičenja doživela povredu.

Ona se prilikom zagrevanja nezgodno dočekala i povredila skočni zglob, a kamera nam je prikazala i momente u kojima joj je medicinski tim ukazivao pomoć pored oca Dragutina.

O stepenu povrede oglasio se i prvi čovek Atletskog saveza, Veselin Jevrosimović.

"Nažalost Angelina Topić neće moći da nastupi u finalu Olimpijskih igara u Parizu. Tokom zagrevanja došlo je do ozbiljnije povrede desne noge, tačnije naprsnuća fibule u predelu skočnog zgloba. Kakva devojka, sa takvom povredom da izbori finale je za rubriku Verovali ili Ne !!!! Ona je za nas uzela medalju i pokazala svima kako se brane boje svoje zemlje. Idemo Angelina, tvoja karijera je tek počela, svi znamo da ćeš posle ovoga biti još bolja i jača", napisao je Veselin Jevrosimović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()