Predsednik Vučić čestitao Ristiću na zlatu: Bravo, Srbija se raduje

Ovo je prva zlatna medalja za Srbiju na POI u Parizu.

04.09.2024. 16:50
  • Podeli:
vučić jadranka ilić tanjug-669103cfeb986.webp Foto: Jadranka Ilić Tanjug

Srpski reprezentativac u parastreljaštvu Dragan Ristić osvojio je zlatnu medalju na Paraolimpijskim igrama u disciplini R9, miks, 50 metara, puška, ležeći stav, klasa SH2.

Ristić je danas u finalu POI u Šateruu pogodio 250,2 kruga, što je samo 2,5 kruga manje od paraolimpijskog rekorda, koji je Ristić postavio pre tri godine na POI u Tokiju.

Srpski parastrelac je do finala stigao pošto je ranije danas osvojio osmo mesto u kvalifikacijama.

Drugo mesto u finalu osvojio je Vladimer Čintčarauli iz Gruzije (248,2), dok je treći bio Britanac Tim Džeferi (227,8).

Predsednik Srbie Aleksandar Vučić čestitao je Draganu Ristiću na osvojenoj zlatnoj medalji.

"Srdačne čestitke našem Draganu Ristiću na osvojenom zlatu! Još jedna medalja za Srbiju, koja se sa ponosom raduje ovom ogromnom uspehu! Bravo, Dragane!", napisao je Vučić na društevnoj mreži "X".

Inače, ovo je prva zlatna medalja za Srbiju na POI u Parizu. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()