Pucnjava i pokušaj ubistva: Mladi igrač američkog fudbala se sam predao policiji

Državni Univerzitet u Luizijani je suspendovao svog igrača na neodređeno vreme

16.02.2024. 08:00
  • Podeli:
trejl holi, 10 sept 2023 - profimedia-65cf0646a1095.webp Foto: Profimedia

Zvezda koledž američkog fudbala u Luizijani, Trej Holi, uhapšen je zbog brojnih prekršaja među kojima je najozbiljniji pokušaj ubistva.

Tačnije, Holi je odlučio da se sam preda policiji i suočiće se sa optužbama za pokušaj ubistva, uništavanje imovine i ilegalno nošenje oružja.

Po navodima policije, reč je o ženskoj osobi koja je pretrpela teške povrede iz vatrenog oružja, i o ranjenom muškarcu sa povredom noge. Kruže i informacije da je sukob započeo u stanu, i da su uključena tri napadača među kojima je Holi.

Trenutno su svi u pritvoru, a na rasplet čeka i koledž za koji Holi nastupa.

Državni Univerzitet u Luizijani je suspendovao svog igrača na neodređeno vreme.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()