Raikonen uoči poslednjeg nastupa u F1: Moja žena biće emotivnija od mene

Dva dana deli Kimija Raikonena od poslednje trke i kraja karijere u Formuli 1.

10.12.2021. 15:33
  • Podeli:
Kimi Raikonen, foto Reuters.jpg Foto: Reuters

Vozač Alfa Remea se priprema za svoj 349. nastup, koji će u nedelju imati na Gran priju u Abu Dabiju. I dok se “bori” sa svojim adrenalinom zbog trke Finac otkriva kakvu reakciju očekuje od svoje porodice, koja će biti uz njega.

“Mislim da će moja supruga Mint na kraju trke biti emotivnija od mene. Iskreno, sumnjam da će mojim sinovima, Robinu i RIjanu, mnogo stati do celog događaja. Njihov otac po njima radi i neke interesantnije stvari od vožnje bolida. Kako god bilo lepo ih je imato pored sebe”, rekao je Raikonen koji je sa porodicom stigao u Abu Dabi, a prenosi portal Formula1.com 

Zanimalo je novinare da li bi Kimi nešto menjao u svojoj karijeri, dve decenije dugoj. A zainteresovani su bili i za njegovo emotivno stanje.

“Ništa ne bih menjao. Siguran sam u to. Sve bih isto radio. A sumnjam i da ću biti emotivan na rastanku. Mada, nikad se ne zna. Videćemo u nedelju”, rekao je Finac i dodao da nema planove za budućnost jer želi radije da živi bez rasporeda, što ne znači da nije zatvoren za nove projekte.

“Trenutno ne gledam ništa osim završetka sezone. Videćemo da li će se pojaviti neke zanimljive stvari, ali trenutno nemam nikakve planove”, rekao je Finac. 

Raikonen je trenutno na 16. poziciji, a propustio je i dva Gran prija dok je bio pozitivan na Kovid19. Kimi je tokom 20 godina duge karijere osvojio 21 trku, 103 puta se popeo na podijum i imao 18 pol pozicija, kao i Svetsko prvenstvo 2007. 

Vozio je za timove Alfa Romea, Meklarena, Ferarija i Lotusa.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()