Raskošna subota za Srbe na OI: Džudisti otvaraju program, gledamo košarku, vaterpolo i odbojku

Još jedan zanimljiv dan je pred srpskim sportistima

03.08.2024. 07:00
  • Podeli:
srbija profimedia-66aa6a3548da4.webp Foto: Profimedia

U subotu je osmi dan Olimpijskih igara u Parizu, a ponovo je pred nama bogat dan kada su u pitanju srpski sportisti.

Danas će preovladavati timski sportovi ali tek u popodnevnim i večernjim časovima, dok od rane zore krećemo sa džudom.

Od osam ujutru u borbu će srpski džudisti, ekipno će u miksu nastupati protiv Holandije, a potom će se boriti i Jovana Arsić u C finalu veslanja (skif) od 9.30 časova.

U 11 časova Ognjen Ilić vozi bicikl, a onda će uslediti najzanimljiviji deo dana.

Košarkašice Srbije od 13.30 časova igraju protiv Španije i imaćemo nekoliko sati odmora, pa uveče čak tri meča za praćenje.

Vaterpolisti od 19.30 časova će probati da poprave dosadašnji utisak u utakmici protiv domaće Francuske, a u 21 čas nas očekuju dve utakmice.

Košarkaši Srbije igraju poslednji meč grupne faze protiv Južnog Sudana, dok odbojkaši sa Kanadom  igraju meč, ali bez rezultatskog značaja.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()