Rašović pred start Lige šampiona: "Ništa nas ne zanima osim pobede"

 Vaterpolisti Radničkog će sutra od 20 časova gostovati Jadranu u prvom kolu grupe B

07.10.2024. 13:15
  • Podeli:
strahinja rašović reuters-66a8b82aba884.webp Foto: Reuters

Vaterpolista Radničkog, Strahinja Rašović izjavio je danas da Jadran ima kvalitetan tim, ali je dodao da njegova ekipa ide na pobedu u Splitu u meču prvog kola Lige šampiona.

 Vaterpolisti Radničkog će sutra od 20 časova gostovati Jadranu u prvom kolu grupe B LŠ.

"Očekuje nas jako zanimljiva utakmica sa odličnom ekipom, predvođenom Lorenom Fatovićem, Markom Bijačem, Jerkom Marinić-Kragićem i ostalim hrvatskim reprezentativcima. U odnosu na prošlu sezonu ostali su bez nekoliko igrača, ali je to sa novajlijama ponovo jedan jako kvalitetan tim, čiji se koncept igre nije promenio. To su, između ostalog, pokazali i za vikend na Novom Beogradu, gde im je pobeda izmakla u finišu", rekao je Rašović, prenosi zvanični sajt kluba.

On je naveo da je svaki meč u LŠ bitan.

"Nadam se da ćemo biti u formi tempiranoj za LŠ i da će se sleći sav taj minuli rad, koji smo uložili. Svaka od šest utakmica u ovoj fazi je bitna, pa tako i ova koja doduše nije presudna, jer ima još dosta da se igra. Ipak, bilo bi mnogo lakše i lepše ako bismo startovali pobedom. Neće biti lako, početak je sezone i ova nova ekipa ima puno prostora za uigravanje i napredak, ali ništa osim pobede nas ne zanima", zaključio je Rašović.

U prvom meču prvog kola grupe sutra će od 18.15 časova igrati Ferencvaroš i Dinamo iz Tbilisija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()