Rukometaši Srbije izborili plasman na Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj

EP će biti održano od 10. do 28. januara 2024. godine u Nemačkoj.

27.04.2023. 11:20
  • Podeli:
muška rukometna reprezentacija srbije rss-644a3e2bdfe66.webp Foto: RSS

Muška rukometna reprezentacija Srbije izborila je plasman na Evropsko prvenstvo, koje će naredne godine biti održano u Nemačkoj, dva kola pre kraja kvalifikacija za kontinentalni šampionat, objavio je RSS.

Srbija je obezbedila plasman na EP bez obzira na rezultate na poslednja dva meča u Drugoj grupi kvalifikacija, pošto je Norveška savladala Slovačku 33:23.

Norveška je prva na tabeli sa osam bodova, dok je Srbija druga uz meč manje sa šest. Slovačka i Finska imaju po dva boda.

Srbija će večeras gostovati selekciji Finske, a u nedelju u poslednjem kolu kvalifikacija dočekaće Slovačku u Novom Sadu.

EP će biti održano od 10. do 28. januara 2024. godine u Nemačkoj. Plasman na EP 2024. izboriće po dva najbolja tima iz svake grupe i kao četiri najbolje trećeplasirane selekcije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()