Rukometaši 'Vojvodine' osvojili 10. uzastopnu titulu prvaka Srbije

Ovo je ukupno 11. titula za Novosađane

24.05.2023. 21:53
  • Podeli:
facebook rukometni klub vojvodina-646e6afa8d12c.webp Foto: Facebook Rukometni klub Vojvodina

Rukometaši Vojvodine osvojili su 10. uzastopnu titulu šampiona Srbije, pošto su večeras u drugom meču finala plej-ofa ARKUS lige savladali Partizan 28:20 (9:9).

Najefikasniji kod Vojvodine bio je Marko Vasić sa šest golova, Darko Milenković postigao je pet, a MVP finala Branko Tomić četiri.
Kod Partizana Nikola Zečević i Uroš Kojadinović postigli su po pet golova.

U prvom meču u Novom Sadu Vojvodina je slavila 32:28 posle dva produžetka.

Ovo je ukupno 11. titula za Novosađane, koje sada očekuje finale EHF kupa protiv norveškog Nerba, kao i finale Kupa Srbije protiv Dinama iz Pančeva.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()