Rutinska pobeda: Odbojkašice Srbije lako protiv Bugarske

Naš tim je trenutno deseti na tabeli Lige nacija sa devet bodova

02.06.2024. 10:02
  • Podeli:
Odbojkašice Srbije 2_CEV-64f24b8cd97d3.webp Foto: CEV

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je jutros u američkom Arlingtonu selekciju Bugarske 3:1, po setovima 18:25, 25:21, 25:17 i 25:16 u četvrtoj utakmici na turniru druge sedmice Lige nacija.

Najefikasnije u selekciji Srbije bile su Aleksandra Uzelac i Ana Bjelica, koje su zabeležile po 18 poena. U reprezentaciji Bugarske najbolja je bila Merelin Nikolova sa 20 poena.

Odbojkašice Srbije se trenutno nalaze na desetom mestu na tabeli Lige nacija sa devet bodova.

Naše devojke se sutra vraćaju iz SAD, a u petak će otputovati u Fukuoku na turnir treće sedmice Lige nacija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()