'Razočaran sam' Oglasio se Hamilton nakon diskvalifikacije

Luis Hamilton ne može lako da se pomiri sa činjenicom da je diskvalifikovan na trci za Veliku nagradu SAD

23.10.2023. 13:44
  • Podeli:
hamilton-lewis-reuters-1666970877278.webp Foto: Reuters

Devedeset minuta pošto je osvojio drugo mesto na trci u Ostinu, odlučeno je da Luis Hamilton i Šarl Lekler budu diskvalifikovani.

Problematično je bilo nešto u vezi sa promenjenim podom u bolidu Mercedesa, a stjuardi su posle trke naglasili da je na takmičaru da je vozilo u skladu da pravilima sve vreme tokom trke.

"Naravno da sam razočaran što sam diskvalifikovan posle trke. Ipak, to ne uzima ništa od činjenice da smo ostvarili napredak ovog vikenda", rekao je Hamilton.

On je dodao da je zadovoljan mnogim stvarima.

"Imali smo dobru brzinu, osećao sam se sjajno u bolidu. Bila je teška trka, oni oko mene su bili stvarno brzi, ali možemo da budemo srećni zbog mnogih stvari. Osećam se pozitivno, idemo dalje, osećam da smo mogli čak i da pobedimo", poručio je vozač Mercedesa.

Šef Mercedesa Toto Volf je prihvatio krivicu ekipe.

"Na kraju, nije ni važno, drugi su bili u pravu, mi smo pogrešili i nema mesta za zaobilaženje pravila. Moramo to da prihvatimo, naučimo lekciju i vratimo se snažniji narednog vikenda. Ima mnogo toga pozitivnog. Svi mrzimo da smo tako blizu pobede, a na kraju je ispustimo", zaključio je Volf.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()