Sa Korom bio u braku i dobio sina: Šumaher priznao da je gej i šokirao svet

49-godišnji Ralf od 2001. do 2015. godine bio je u braku sa Korom Šumaher, sa kojom ima sina Davida

15.07.2024. 10:05
  • Podeli:
ralf šumaher gej Instagram@ralfschumacher_rsc-6694d7f57b0bb.webp Foto: Instagramralfschumacher_rsc

Ralf Šumaher, proslavljeni vozač Formule 1 i brat legendarnog Mihaela Šumahera, javno je priznao da je homoseksualac.

Nemački automobilista na društvenim mrežama objavio je fotografiju sa svojim ljubavnim partnerom Etjenom uz emotivan opis:

"Najlepše u životu je kada uz sebe imaš pravog partnera sa kojim možeš sve da podeliš", napisao je Ralf uz fotografiju na kojoj u zagrljaju sa svojim dragim gleda zalazak sunca sa jahte.

Rijaliti zvezda i TV voditeljka Karmen Gajs prokomentarisala je njegovu objavu i tom prilikom otkrila više detalja:

"Imaš najboljeg partnera. Nakon dve godine konačno možeš da pokažeš svoju ljubav svetu", napisala je Gajs.

Podsetimo, 49-godišnji Ralf od 2001. do 2015. godine bio je u braku sa Korom Šumaher, sa kojom ima sina Davida koji je poput slavnog oca takođe vozač trka.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()