Santareli napustio reprezentaciju Srbije i preuzeo nacionalni tim Turske

Za manje od godinu dana je sa reprezentacijom Srbije osvojio bronzu Lige nacija i zlato na Svetskom prvenstvu u Holandiji i Poljskoj

27.12.2022. 14:51
  • Podeli:
Danijele Santareli-1665821637273.webp Foto: FIVB

Dosadašnji selektor Srbije Danijele Santareli postavljen je za selektora ženske odbojkaške reprezentacije Turske, saopštio je Odbojkaški savez Turske na zvaničnom sajtu.

Italijanski stručnjak je na mesto selektora reprezentacije Srbije seo u januaru ove godine i tada je potpisao ugovor do 2025. godine. 

Za manje od godinu dana Santareli je sa reprezentacijom Srbije osvojio bronzu na takmičenju Liga nacija u Turskoj i zlato na Svetskom prvenstvu u Holandiji i Poljskoj.

Detalji saradnje će biti objavljeni na konferenciji za medije naredne nedelje, na kojoj će govoriti predsednik Odbojkaškog saveza Turske Mehmet Akif Ustundag i novi selektor Danijele Santareli.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()