Šesti dan na Igrama: Cela nacija je uz Novaka, basketaši i vaterpolisti imaju popravni, navijamo i za džudiste

Bogat dan za srpske navijače na Olimpijskim igrama u Parizu

01.08.2024. 07:00
  • Podeli:
novak djokovic profimedia-66aa9c6d29d76.webp Foto: Profimedia

Pred nama je šesti dan na Olimpijskim igrama u Parizu. Za navijače u Srbiji će baš  kao i prethodnih dana, biti izuzetno zanimljiv program.

Naime, program će otvoriti strelac Lazar Kovačević koji će nastupiti u finalu trostava MK 50, a on će svoju trku početi od 09:30. Odmah nakon toga, srpski navijači će se prebaciti na basket 3x3. Naši momci će igrati protiv Holandije od 10:05.

Nešto kasnije uslediće i trka u veslanju gde će se Martin Mačković/Nikolaj Pimenov boriti za plasman od 7. do 12. mesta.

Sutra će i naši plivači imati zadatak, a u prvom planu je Andrej Barna koji će se u sprinterskoj plivačkoj disciplini 50 metara slobodno takođe takmičiti u kvalifikacijama.

Takođe, i šestog dana na Olimpijskim igrama u Parizu navijaćemo i za džudiste, a u kvalifikacijama će nastupiti Aleksandar Kukolj(100kg), baš kao i Milica Žabić u konkurenciji do 78 kilograma.

Vaterpolisti Srbije će imati pravi izazov protiv Španije, a nadamo se da će doći do prvog trijumfa na Olimpijskim igrama nakon velikog razočarenja u prvom kolu protiv Australije. Meč sa Špancima će početi u 12:05.

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković će se za polufinale boriti sa Grkom, Stefanosom Cicipasom. Njihov meč će biti prvi u večernjem programu na stadionu "Filip Šatrije", počeće u 19 sati.

Program šestog dana na Olimpijskim igrama u Parizu će zatvoriti srpski basketaši. Oni će u okviru četvrtog kola olimpijskog turnira igrati protiv selekcije Francuske, a taj susret je rezervisan za 22:35.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()